Een een mooi groeimoment voor mij was de geboorte van mijn dochter 28 jaar geleden en mijn zoon 26 jaar geleden. Een belangrijk moment om mezelf de vraag te stellen: Wie ben ik? Wat is mijn verantwoordelijkheid? Als man? Als vader? Als geliefde? Van nature ben ik erg nieuwsgierig en heb een open karakter. Diverse trainingen en opleidingen op het gebied van emotioneel lichaamswerk, Rebalancing lichaamswerk, Arun Conscious Touch hebben mij gebracht tot wie ik nu ben. Humor, speelsheid en oprechtheid zijn belangrijk in het avontuur van het ontdekken. Ik kwam er achter dat alles wat ik zocht in het leven er al was. Als je maar de moed hebt om in je innerlijke gevoelswereld te kijken. Dat inzicht geeft me veel rust en vertrouwen. Het delen van Arun Conscious Touch is een genoegen en het verspreiden van de vergeten taal van het aanraken maakt mezelf ook een alert en wakker mens.